Despre noi

Povestea noastra

Dupa mai bine de 30 de ani petrecuti in Bucuresti, ne-am hotarat sa ne mutam in afara acestuia. Sa fim mai aproape de natura si sa traim in comuniune cu ea. Ca tot oraseanul ne-am apucat timid de amenajarea propriei curti (proces ce nu s-a finalizat nici azi – sufera permanente imbunatatiri), moment in care am inceput sa intelegem si sa apreciem natura altfel. Pe masura ce trecea timpul, ni se modificau simturile, vedeam natura cu alti ochi, apreciam creatiile si schimbarile sale pe care nu apucasem sa le vedem in marele oras. Urmatorul pas a fost sa impartasim toate acestea cu cei dragi. Astfel am creat si daruit bucati din mediului rustic si natural pe care sa le poata lua cu ei ca simbol al frumusetii naturii. Aceste creatii au fost atat de apreciate si de solicitate (prietenii prietenilor) incat am decis crearea unei linii speciale de produse, aranjamente florale in lemn.

 

Cine suntem

Am pornit acest proiect cu o experienta de business de peste 7 ani pe piata din Romania, timp in care am vazut foarte multe spatii amenajate tinand cont strict de cerintele de business si foarte putin sau deloc de cele estetice si de incantare a simturilor angajatilor, al partenerior si al clientilor care sa vina cu drag si sa priveasca altfel locul de munca si/ sau relatia cu compania.

 

Ce facem

Oferim consultanta de specialitate cu personal calificat ca Designer Floral, Specialist Decorator Floral, Designer Interior si Specialist Decorator Interioare, Ikebana etc.

 

Cum lucram

Rezultatul analizei la sediul clientului tine cont strict de nevoile specifice spatiului, modului in care este luminat, tipul de business al clientului si beneficiile pe care acesta le va primi, si nu va fi axat pe anumite tipuri de ormanamente, de plante si alte asemenea.

Ne-am propus sa lucram fara stocuri astfel incat consultantii nostrii sa poata fi creativi, sa nu fie influentati de stocuri ce trebuiesc rotite sau de alte interese si presiuni.

Cream aranjamente florale colorate si vii pentru sedii de firma, receptii, evenimente corporate, nunti, botezuri, petreceri cu tema, realizate din  plante naturale, mixuri de plante ormanamentale, plante suculente, cactusi, bonsai, bijuterii florale.

 

Ce livram

Frumusetea naturii in varianta miniaturizata pentru casa si biroul tau prin intermediul aranjamentelor lucrate cu respect pentru flori, frumos si bugetul tau, cadouri perfecte pentru orice ocazie si eveniment.